Over ons

Over ons

Mijn naam is Şeyda. Ik ben huidtherapeut en eigenaresse van Elite Skin Clinic. Inmiddels is Elite Skin Clinic al sinds april 2018 een groeiende kliniek.

Ik begon mijn carrière in 2007 met de opleiding verpleegkundige. Gedurende de opleiding werd mijn interesse voor huidverbetering steeds meer opgewekt. Na de verpleegkundige opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik gestart met de opleiding huidtherapie. Dit gaf mij zoveel meer mogelijkheden om door te leren en me meer te specialiseren. Wat me vooral aansprak was dat dit vakgebied op beide medisch en cosmetisch aspect werkt.

Ik sta voor eerlijk en goed advies en ik houd van uitdaging. Ik ben van mening dat je iemand het best kunt helpen met een breed behandelplan met een afwisseling van diverse behandelingen/apparatuur. Gelukkig is daar binnen onze kliniek alle ruimte voor.

Tot snel in de kliniek!


Het Team

rasina

Rasina – Huidtherapeute

Mijn naam is Rasina en ik werk sinds begin 2020 als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
Ik heb de opleiding Huidtherapie gevolgd aan De Haagse Hogeschool in Den Haag.
Mijn interesse in Huidtherapie ligt vooral bij de cosmetische behandelingen die wij in de kliniek uitvoeren. Bij ons in de kliniek kunnen niet alleen lichte maar ook de donkere huidtypes behandeld worden. Met de juiste zorg en aandacht in combinatie met gepaste behandelingen én producten, hoop ik samen met mijn klanten te werken aan een verbeterde, gezonde huid.

Ik hoop jullie snel te zien in de kliniek!


Britt – Huidtherapeute

Mijn naam is Britt en ik werk sinds 2018 als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
Elite Skin Clinic opende haar deuren in april 2018 en ik ben vrij kort daarna begonnen als huidtherapeut. Sinds die tijd heb ik een supermooie doorgroei kunnen ervaren binnen de kliniek, een mooie klantenkring kunnen opbouwen en veel nieuwe dingen mogen leren en toepassen. Ik ervaar zelf veel plezier in het behandelen van alle soorten huidskleuren waaronder ook de donkere huid en ik vind het leuk om ook voor moeilijkere casussen een mogelijk behandelplan te bedenken. Ik houd van open en eerlijkheid, dus dat zal ik ook altijd toepassen bij het behandelen van onze klanten.

Wie weet zie ik je snel in de kliniek!

britt van vliet foto

Melissa – Huidtherapeute

Hi! Mijn naam is Melissa en ik werk sinds april 2021 als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
Ik heb de opleiding Huidtherapie gevolgd aan De Haagse Hogeschool. 
Mijn interesse voor de huid is ontstaan om huidproblematiek te herstellen met als doel mensen weer prettig te laten voelen in hun eigen huid.
Het mooiste van mijn werk als huidtherapeut vind ik de samenwerking aangaan met mijn cliënt om samen tot het mooiste resultaat te komen. Iedere huid is uniek en behoeft een andere aanpak. Dat biedt mij veel uitdaging in het werk als huidtherapeut. Met de diversiteit aan behandelingen maakt het werken bij Elite Skin Clinic daarom extra leuk. Het opstellen van een behandelplan op maat en het streven naar een optimaal resultaat is hetgeen waar ik mijn plezier uit haal. Het geeft mij voldoening wanneer mensen weer gaan stralen wanneer de huid zichtbaar verbetert. 

Tot snel in de kliniek!


Zuzanna – Huidtherapeute

Hi! Mijn naam is Zuzanna en ik ben sinds oktober 2022 werkzaam als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.

Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om behandelingen op maat op te stellen en ben ik voorstander van een holistische aanpak. Met name het combineren van behandelingen geeft mij uitdaging. Tijdens de behandeling kunnen we het hebben over skin care, maar ook levensstijl aanpassingen die zorgen voor een optimaal resultaat.

Ik hoop jullie snel te zien in de kliniek!


Lisa – Receptioniste

Hi mijn naam is Lisa, jullie hebben mij wellicht al voorbij zien komen, want ik werk sinds juli als receptioniste bij Elite Skin Clinic. 

Voor al jullie vragen rondom behandelingen en voor het boeken van afspraken kunnen jullie bij mij terecht! 

Daarnaast ben ik ook nog student Huidtherapie aan de Haagse Hoge School. Ik ben onwijs geïnspireerd dat ik hier bij Elite Skin Clinic mij al meer kan verdiepen in het vak als toekomstige huidtherapeut. De verschillende medische en cosmetische behandelingen maken mij erg enthousiast, omdat er met de huidige apparatuur tegenwoordig zo veel kan en zulke mooie resultaten worden behaald. 

Ik hoop jullie met mijn enthousiasme daarom ook een welkom en vertrouwd gevoel te kunnen geven. 

Tot snel in de kliniek!


Brechtje – Receptioniste

Hi! Mijn naam is Brechtje.

Ik ben werkzaam als receptioniste bij Elite Skin Clinic. Ik studeer momenteel zelf Huidtherapie en doe dit met veel passie. Het is heel interessant om te zien welke behandelingen en technologieën er allemaal worden gebruikt in de kliniek en ik leer er ontzettend van.

Hopelijk zie ik jullie snel in de kliniek!


Ervaring van onze klanten