Over ons

Mijn naam is Şeyda. Ik ben huidtherapeut en eigenaresse van Elite Skin Clinic. Inmiddels is Elite Skin Clinic al sinds april 2018 een groeiende kliniek.

Ik begon mijn carrière in 2007 met de opleiding verpleegkundige. Gedurende de opleiding werd mijn interesse voor huidverbetering steeds meer opgewekt. Na de verpleegkundige opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik gestart met de opleiding huidtherapie. Dit gaf mij zoveel meer mogelijkheden om door te leren en me meer te specialiseren. Wat me vooral aansprak was dat dit vakgebied op beide medisch en cosmetisch aspect werkt.

Ik sta voor eerlijk en goed advies en ik houd van uitdaging. Ik ben van mening dat je iemand het best kunt helpen met een breed behandelplan met een afwisseling van diverse behandelingen/apparatuur. Gelukkig is daar binnen onze kliniek alle ruimte voor.

Tot snel in de kliniek!


Het Team

rasina

Huidtherapeute Rasina

Mijn naam is Rasina en ik werk sinds begin 2020 als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
Ik heb de opleiding Huidtherapie gevolgd aan De Haagse Hogeschool in Den Haag.
Mijn interesse in Huidtherapie ligt vooral bij de cosmetische behandelingen die wij in de kliniek uitvoeren. Bij ons in de kliniek kunnen niet alleen lichte maar ook de donkere huidtypes behandeld worden. Met de juiste zorg en aandacht in combinatie met gepaste behandelingen én producten, hoop ik samen met mijn klanten te werken aan een verbeterde, gezonde huid.

Ik hoop jullie snel te zien in de kliniek!


Huidtherapeute Britt

Mijn naam is Britt en ik werk sinds 2018 als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
Elite Skin Clinic opende haar deuren in april 2018 en ik ben vrij kort daarna begonnen als huidtherapeut. Sinds die tijd heb ik een supermooie doorgroei kunnen ervaren binnen de kliniek, een mooie klantenkring kunnen opbouwen en veel nieuwe dingen mogen leren en toepassen. Ik ervaar zelf veel plezier in het behandelen van alle soorten huidskleuren waaronder ook de donkere huid en ik vind het leuk om ook voor moeilijkere casussen een mogelijk behandelplan te bedenken. Ik houd van open en eerlijkheid, dus dat zal ik ook altijd toepassen bij het behandelen van onze klanten.

Wie weet zie ik je snel in de kliniek!

britt van vliet foto

Huidtherapeute Esmer

Mijn naam is Esmer en sinds januari 2019 werkzaam als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
De opleiding Huidtherapie heb ik gevolgd aan De Haagse Hogeschool in Den Haag. Nadat ik was afgestudeerd ben ik aan de slag gegaan als huid- en oedeemtherapeut in Leiden. Hierdoor beschik ik over de juiste kennis en ervaring om mijn cliënten de juiste zorg aan te bieden.

Mijn interesse en enthousiasme voor Huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep, de grote fascinatie voor de huid, het feit dat je echt iets voor iemand kan betekenen en resultaten kan behalen met passende behandelingen. Daarnaast is het mijn passie om voor en samen met mensen te werken. Ik ben van mening dat je door een nauwe samenwerking met de cliënt het beste resultaat kan behalen. Tevens is het beroep huidtherapie relatief jong en continue in ontwikkeling. Hierdoor kunnen wij onze clienten de meest geavanceerde behandelingen aanbieden op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en ontharen. Dit geeft mij de benodigde voldoening als huidtherapeut.

Tot snel in de kliniek!


Receptioniste Sara

Graag stel ik mij aan u voor.
Mijn naam is Sara Berkhout, receptioniste bij Elite Skin Clinic.

Mijn enthousiasme voor het werk komt voort uit mijn passie voor de medische wereld. Mijn kennis binnen de geneeskunde breidt zich dagelijks uit met verschillende ziektebeelden en behandelingen waardoor ik mijzelf blijf ontwikkelen. Hierdoor kan ik steeds betere adviezen aan onze (potentiële) cliënten verlenen. Mijn functie binnen Elite Skin Clinic is een goede voorbereiding voor de medische vervolgopleiding die ik wil volgen. Ik sta je graag tot woord in de kliniek en telefonisch.

Tot snel in de kliniek.

sara

Ervaringen van onze klanten