Over ons

Mijn naam is Seyda Tekin, huidtherapeut en praktijkhouder van Elite Skin Clinic. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor de vier jaar durende hbo huidtherapie opleiding.

Ik begon mijn schoolcarrière in 2009 met de opleiding verpleegkundige. Dit was een erg breed vakgebied en wilde me graag specialiseren. Gedurende de opleiding werd mijn interesse voor huidverbetering steeds meer opgewekt. Na de verpleegkundige opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik gestart met de opleiding huidtherapie. Dit gaf mij zoveel meer mogelijkheden om door te leren en me meer te specialiseren. Wat me vooral aansprak was dat dit vakgebied op beide medisch en cosmetisch aspect werkt.

Wat het maakt dat mijn hart binnen de huidtherapie ligt, is hetgeen je voor de patiënten kunt betekenen. Het is zulk dankbaar werk, en het is geweldig om patiënten te zien binnen komen met een huidprobleem, en vervolgens na gepaste behandeling tevreden en zelfverzekerd de deur uit gaan! Er is niets beter wat je voor deze patiënten kunt doen. Daarom is voor mij deskundigheid en een eerlijk advies zeer belangrijk.

Tot snel in de kliniek!

Het Team

Huidtherapeut Esmer Ghorbanova

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Esmer Ghorbanova, 22 jaar oud en sinds januari 2019 werkzaam als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.

De opleiding Huidtherapie heb ik gevolgd aan De Haagse Hogeschool in Den Haag. Nadat ik was afgestudeerd ben ik aan de slag gegaan als huid- en oedeemtherapeut in Leiden. Hierdoor beschik ik over de juiste kennis en ervaring om mijn cliënten de juiste zorg aan te bieden.

Mijn interesse en enthousiasme voor Huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep, de grote fascinatie voor de huid, het feit dat je echt iets voor iemand kan betekenen en resultaten kan behalen met passende behandelingen. Daarnaast is het mijn passie om voor en samen met mensen te werken. Ik ben van mening dat je door een nauwe samenwerking met de cliënt het beste resultaat kan behalen. Tevens is het beroep huidtherapie relatief jong en continue in ontwikkeling. Hierdoor kunnen wij onze cliënten de meest geavanceerde behandelingen aanbieden op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en ontharen. Dit geeft mij de benodigde voldoening als huidtherapeut.

Tot snel in de kliniek!


Huidtherapeut Britt van Vliet

Mijn naam is Britt van Vliet, 23 jaar oud en sinds 2018 werkzaam als Huidtherapeut bij Elite Skin Clinic. De opleiding Huidtherapie heb ik gevolgd aan De Haagse Hogeschool in Den Haag.

Voor de opleiding Huidtherapie heb ik de MBO 4 opleiding Allround Schoonheidsspecialiste afgerond, waardoor ik veel kennis heb opgedaan over de huid en het menselijk lichaam. Alleen zocht ik meer uitdaging en ligt mijn hart in de medische wereld. Het zijn van huidtherapeut biedt mij de mogelijkheid om als paramedicus de huid te verbeteren door diverse cosmetische en medische behandelingen, waarbij hele mooie resultaten behaald kunnen worden. Dit geeft mij voldoening om mijn werk steeds beter en nog consequenter uit te voeren.

Voor mij is empathie en zorg heel belangrijk, ik neem daarom ook graag de tijd voor mijn cliënten om een zo goed mogelijke zorg aan te kunnen bieden en jou aan een betere huid te helpen!


Ervaringen van onze klanten