Afspraak maken

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken bij Elite Skin Clinic!

Voordat je je afspraak inplant willen we je graag wijzen op de voorwaarden van het online boeken van een afspraak. Als er een online afspraak wordt ingeboekt, is er vooraf een aanbetaling vereist. Het bedrag van de aanbetaling varieert tussen de €25,- en €100,- afhankelijk van de duur van jouw geplande afspraak. De betalingen verlopen via een extern systeem en om die reden is er dan ook sprake van transactiekosten van €0,29. Dit wordt bij de aanbetaling opgeteld. Het restbedrag van de behandeling waarvoor je je afspraak boekt betaal je in de kliniek. De aanbetaling van €25 blijft in jouw dossier staan als een borg. Indien je ervoor kiest om in de kliniek een vervolgafspraak te maken neem je je aanbetaling mee naar de volgende behandeling.

Indien je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kan zijn op je afspraak dien je dit minimaal 48 uur van tevoren aan te geven. De afspraak kan dan kosteloos voor u worden verzet. Indien u niet komt opdagen voor uw afspraak of deze niet op tijd verplaatst of annuleert, vervalt de aanbetaling. U dient dan een nieuwe afspraak te maken waarbij er opnieuw een aanbetaling geldt.

Graag vragen wij je ook om op tijd te komen voor je afspraak. Om zoveel mogelijk klanten te kunnen helpen werken bij met een strak geplande agenda en is het daarom fijn als je minstens 5 minuten voor aanvang van je afspraak aanwezig bent. Indien je later bent dan de afgesproken tijd gaat dit van de behandeltijd af en wordt de behandeling dus ingekort. Het is namelijk voor ons en voor onze klanten belangrijk dat we iedereen op tijd kunnen helpen. Indien je meer dan 15 minuten later bent is het voor ons lastig om de kwaliteit van jouw behandeling te waarborgen en is de behandeling niet meer haalbaar. Er wordt voor elke behandeling tijd en ruimte gereserveerd, ook indien je niet bent komen opdagen of wanneer je te laat komt, waardoor wij genoodzaakt zijn om deze gereserveerde tijd in rekening te brengen. De kosten van deze gereserveerde tijd zijn €50,- per 30 minuten.

Via de “boek je afspraak” widget kun je kiezen voor jouw gewenste behandeling. Kom je voor het eerst? Kies dan altijd voor een consult & huidanalyse. Tijdens dit consult wordt er gekeken naar jouw huid doormiddel van een huidscan en neemt de huidtherapeut alle noodzakelijke gegevens door en wordt alle belangrijke informatie over de behandeling aan jou verstreken. Op deze manier kan er ook een behandelplan op maat worden opgesteld zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Aan de hand van dit consult kan er vervolgens een behandeling worden ingepland. Indien je tijdens het consult toch besluit om geen behandeling te nemen worden de kosten van de aanbetaling aan jou terugbetaald minus €5,- administratiekosten.