Afspraak maken

 
 

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken bij Elite Skin Clinic!

Indien je een online afspraak inboekt, is er vooraf een (aan)betaling vereist.

Ben je een nieuwe klant? Dan betaal je vooraf een bedrag van €50,- voor een consult met de MEITU huidscan. Dit bedrag kan niet worden verrekend.

We vragen nieuwe klanten de eerste keer altijd een afspraak te boeken voor een consult met MEITU huidscan. Volgens onze werkwijze willen wij onze klanten de beste ervaring en resultaten bieden. Dit kan alleen door te kijken naar de conditie en behoeften van de huid, om dit te ondersteunen gebruiken wij bij de huidanalyse de MEITU huidscan die een uitgebreide rapportage over de huid weergeeft en duidelijke HD foto’s maakt. Tijdens het consult worden ook alle noodzakelijke gegevens doorgenomen, een behandelplan op maat opgesteld en krijg je productadvies.Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. Wil je direct behandeld worden na je consult? Kies dan voor consult & huidscan + behandeling.

Boek je een vervolgafspraak? Dan wordt er een aanbetaling gevraagd.Deze aanbetaling dient als een borg en kan wel worden verrekend.Wanneer de aanbetaling wordt verrekend is afhankelijk van je behandeltraject en eventuele vervolgafspraken.

Indien je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kan zijn op je afspraak dien je dit minimaal 48 uur van tevoren aan te geven, anders zijn wij genoodzaakt de aanbetaling in te houden. Ook indien je niet komt opdagen op je afspraak of indien je meer dan 15 minuten te laat komt wordt de aanbetaling helaas ingehouden.

Lees hier de algemene voorwaarden