Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Wat is camouflagetherapie?

Kleurafwijkingen en littekens op zichtbare delen van het lichaam kunnen soms ongewenst de aandacht trekken en daarmee gevoelens van schaamte en onzekerheid veroorzaken. De huidtherapeut helpt u om deze cosmetische ontsieringen professioneel te camoufleren.

Wat houdt de behandeling in?

Uit een divers aantal kleuren camouflage van het merk Oxygenetix, kiest u samen met de huidtherapeut een kleur of kleurencombinatie die zoveel mogelijk met uw normale huidteint overeenkomt. Na deze kleurbepaling kunt u ervoor kiezen eerst te wennen aan de kleur en deze ook eens thuis in de spiegel te bekijken, aangezien de kleur dan toch vaak net wat anders wordt gezien als in de kliniek. Vervolgens kunt u de volgende keer de foundation aanschaffen of u kiest ervoor deze direct na de kleurbepaling mee te nemen.

Wat is Oxygenetix?

De foundations van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. Door de unieke samenstelling van ingrediënten en werkstoffen voorziet Oxygenetix de huid van een constante en intensieve zuurstofboost. Het is de enige foundation die essentiële zuurstof in de huid laat doordringen en zelfs de zuurstofopname door de huid verhoogt, ook wanneer je helemaal geen make-up draagt. De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan. Je ziet er fris en stralend uit!

Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en versterkt de werking van uw anti-aging huidverzorging. De lichte, ademende foundation en moisturizer voelt aan als een tweede huid en vermindert fijne rimpeltjes en lijntjes. Heilzame hyaluronzuren en PCA’s bevorderen de elasticiteit en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en beschermd.

De Oxygenetix foundation heeft een perfecte, egale dekking; zelfs na de meest intensieve behandelingen als peelings en microneedling. Het is geschikt voor ieder huidtype en huidskleur. De Oxygenetix foundation heeft de volgende eigenschappen:
• Kalmerende, herstellende Aloë Vera met antibacteriële werking, verwijdert dode huidcellen en draagt bij aan de vernieuwing van het huidoppervlak;
• Korte ‘downtime’; de normale dagelijkse routine kan direct na een behandeling of ingreep worden opgepakt;
• De poriën raken niet verstopt, vrij van olie, niet geparfumeerd en hypoallergeen;
• Gecertificeerde biologische ingrediënten, fysische UVA/UVB (SPF 25), geeft niet af en is waterbestendig.

Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven gedurende het genezingsproces stilleggen.

Oxygenetix foundation is een camouflageproduct en kan dus ook worden vergoedt door de zorgverzekeraar.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan telefonisch 070 – 200 59 62, per mail info@eliteskinclinic.nl of via de button rechtsonder.