Fotona Vectorlift (“Foxy Eye”)

Fotona Vectorlift (“Foxy Eye”)

De non-operatieve laser wenkbrauw lift.

Wat is de Vectorlift?

VectorLift® is een innovatieve oplossing voor niet-invasieve wenkbrauwlifting en verjonging van het bovenooglid. Dit unieke 3-stappenprotocol zorgt voor een verbetering van de peri-oculaire en wenkbrauwesthetiek door de wenkbrauwstaart omhoog te brengen en de bovenste oogleden aan te spannen. VectorLift® biedt de optimale balans tussen onmiddellijke weefselverstrakking (oppervlakkige samentrekking), nieuwe collageenvorming (langdurige verjonging) en het gebruik van fluences die comfortabel zijn voor de patiënt zonder ongewenste bijwerkingen te veroorzaken. Dit protocol is comfortabel en niet-agressief, waardoor patiënten onmiddellijk hun normale routines kunnen hervatten.

Wat doet de behandeling precies?

VectorLift® is een procedure in 3 stappen die het totale behandelingsgebied uitbreidt om de liftvectoren te maximaliseren door het verhogen van de wenkbrauwen, het strakker maken van de oogleden en het strakker maken van de hoofdhuid.

De penetratiediepte met VectorLift® is vooral gunstig voor gezichtsbehandelingen, omdat het onderhuidse vet behouden blijft, wat van vitaal belang is voor de integriteit van het gezicht. Het gebruik van lage fluences en een hyperstacking-protocol zorgt voor diepere collageengroei voor een betere aanscherping, terwijl het ook een comfortabele ervaring voor de patiënt biedt door een geleidelijke warmtetoename te leveren.

De procedure duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en is veilig en comfortabel zonder pijn. De meeste mensen hebben de behandeling beschreven als een geleidelijk opwarmend gevoel dat heel goed te verdragen is.

Voor welke indicaties kan de Vectorlift worden ingezet?

VectorLift® is geschikt voor personen die hangende oogleden of milde tot matige losheid van het ooglidgebied, de bovenoogregio en het voorhoofd willen behandelen.

We raden het echter niet aan voor personen met gevoelige of inflammatoire huidaandoeningen zoals acne, eczeem, rosacea in het te behandelen gebied (ooglid, oog en voorhoofd).

Aantal benodigde behandelingen

Dankzij de uitgebreide behandelingsaanpak biedt VectorLift® indrukwekkende en natuurlijk ogende resultaten. Gezien het feit dat dit een behandeling is die gericht is op het bovenste derde deel van het gezicht, kan het ook met succes worden gecombineerd met behandelingen van de middelste en onderste delen van het gezicht, zoals Fotona4D®, wat nog meer impactvolle resultaten oplevert. Het resultaat is verder afhaneklijk van de levensstijl en de huidverzorging, dus zeer persoonsafhankelijk.

Gemiddeld worden er 3-4 behandelingen geadviseerd met tussenpozen van 4-6 weken.

Nazorg en thuisadviezen

– Gebruik gedurende de herstelperiode 2 maal daags Flamigel in het behandelde gebied, dit om de huid te verkoelen en te helpen te herstellen. Dit product bevat o.a. aloe vera. Dit product is in de kliniek verkrijgbaar.
– Houd er rekening mee dat de huid rondom de ogen gedurende 3 dagen rood kan zijn, zwelling kan plaatsvinden en soms zelfs vochtophopingen rondom de ogen verschijnen, dit is een normale huidreactie. Koel de huid zo veel mogelijk, indien gewenst mag u hiervoor een koelpack of koude washand gebruiken.
– Gebruik voor het beste resultaat ook de juiste thuisproducten op dagelijkse basis, vraag uw huidtherapeut om advies betreft producten voor rondom de ogen.
– Vermijdt de directe zon en de zonnebank gedurende het gehele behandelproces en bescherm uw (oog)huid te alle tijden een goede zonbescherming van minimaal SPF 30.
– Vermijdt tot 48 uur na de behandeling intensief sporten, sauna of hete douches, aangezien uw lichaam de warmte kwijt moet kunnen raken.
– Na de behandeling mag u in het behandelde gebied gedurende 2 weken geen enkele andere behandeling ondergaan zoals een gezichtsbehandeling. Je mag ook niet scrubben.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan telefonisch 070 – 200 59 62, per mail info@eliteskinclinic.nl of via de button rechtsonder.