Hydrafacial

Hydrafacial

Wat is Hydrafacial?

De HydraFacial is de enige hydradermabrasiebehandeling die tegelijkertijd reiniging, extracties en hydratatie combineert, wat resulteert in een egale, mooiere huid met weinig tot geen wachttijd. De behandeling is verzachtend, vochtinbrengend, niet-invasief en over het algemeen niet irriterend. De zichtbare resultaten van de HydraFacial zullen van persoon tot persoon verschillen. De HydraFacial behandeling heeft drie stappen:

Stap 1: Reiniging + peeling
In de eerste stap wordt de huid intensief gereinigd en geëxfolieerd door middel van een peeling.

Stap 2: Extracties + hydratatie
In de tweede stap worden de onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een pijnloze zuiging. Tegelijkertijd wordt de huid intensief gehydrateerd.

Stap 3: Insluizen + beschermen
In de derde stap wordt de huid gevoed met antioxidanten en peptiden om te huid te beschermen.

Na de behandeling

Jouw huid kan tijdelijke irritatie, trekkerig gevoel of roodheid ervaren. Dit zijn allemaal normale reacties die doorgaans binnen 72 uur verdwijnen, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid. Je kan tijdens de behandeling last krijgen van tintelingen en prikkelingen. Deze gevoelens verdwijnen over het algemeen binnen drie uur na de behandeling.

Afhankelijk van of er zuren gebruikt worden tijdens de behandeling kunnen de huidreacties toenemen, tijdens de behandeling wordt dit duidelijk door de huidtherapeut uitgesproken dat er bij hoge percentages ook sprake kan zijn van vervelling.

Aantal benodigde behandelingen

De HydraFacial behandeling kan om de 28 dagen worden uitgevoerd, omdat de huid zich om de 28 dagen vernieuwt en heeft geen standaardlimiet in de aantal benodigde behandelingen.

Thuisadviezen en nazorg

◇ Na de behandeling zal de huid egaal en gehydrateerd aanvoelen tot 4 weken na de behandeling. Overweeg thuisproducten van SkinCeuticals en maandelijkse Hydrafacial behandelingen voor verbeterende en langer durende resultaten.
◇ De behandelde zone is gevoeliger voor zonnebrand, zonneschade en hyperpigmentatie. Vermijd directe blootstelling aan de zon en gebruik minimaal SPF30 zonnebrandcrème.
◇ Agressieve peelings, harsen en producten die zuren bevatten (o.a. salicylzuur, glycolzuur en retinol), moeten minimaal twee weken voor en na de behandeling worden vermeden.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan telefonisch 070 – 200 59 62, per mail info@eliteskinclinic.nl of via de button rechtsonder.