Fotona SmoothEye™

Fotona SmoothEye™

De behandeling voor een jongere uitstraling van de ogen, zonder snijden.

Wat is de SmoothEye™behandeling?

Met deze behandeling krijgen jouw ogen binnen no-time een frisse en jonge uitstraling! Met de SmoothEye™ behandeling zorgen we ervoor dat fijne lijntjes en rimpels rondom jouw ogen verminderen en liften we het bovenste ooglid. Deze combinatie zal zorgen voor een jeugdige uitstraling! Laat jouw ogen meer spreken en stralen door deze behandeling waarbij we prachtige (en langdurige) resultaten kunnen behalen, zonder injecties of een operatie.

Hoe ziet de behandeling er precies uit?

De energie van de laser stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid en activeert tegelijkertijd het bestaande collageen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Fotona’s gepatenteerde Smoothmode™ waarmee energie veilig aan de huid kan worden afgegeven voor mooie resultaten zonder down-time.

Bij welke huidproblemen kan de SmoothEye™ behandeling worden toegepast?

◇ Fijne lijntjes rondom de ogen
◇ Kraaienpootjes
◇ Hangende oogleden
◇ Verslapping rondom de ogen
◇ Verouderde huid
◇ Rimpels

Na de behandeling

De meeste mensen ervaren geen down-time, maar in sommige gevallen is er sprake van minimale roodheid of zwelling na de behandeling en kan de huid wat uitdrogen. Het is mogelijk om binnen een behandeling al enigszins verbetering te zien als het bestaand collageen is gestimuleerd. De tweede fase van de huidverbetering is te merken tussen de 3 a 9 maanden, aangezien het zo lang duurt voordat het nieuwe collageen is aangemaakt.

Aantal benodigde behandelingen

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig, afhankelijk van jouw huidtype en huidconditie, de mate van verslapping rondom de ogen en de diepte van de lijntjes/rimpels. We starten altijd met een uitgebreid consult zodat we je vooraf kunnen vertellen hoeveel behandelingen we denken nodig te hebben om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. De Smooth Eye laser lift is NIET te vergelijken met botox of fillers, waarbij direct resultaat zichtbaar is. Het collageen wordt met deze behandeling van binnenuit gestimuleerd en geeft dus ook een ander (langduriger) effect dan met injectables.

Thuisadviezen en nazorg

– Gebruik gedurende de herstelperiode 2 maal daags Flamigel in het behandelde gebied, dit om de huid te verkoelen en te helpen te herstellen. Dit product bevat o.a. aloe vera. Dit product is in de kliniek verkrijgbaar.
– Houd er rekening mee dat de huid rondom de ogen gedurende 3 dagen rood kan zijn, zwelling kan plaatsvinden en soms zelfs vochtophopingen rondom de ogen verschijnen, dit is een normale huidreactie. Koel de huid zo veel mogelijk, indien gewenst mag u hiervoor een koelpack of koude washand gebruiken.
– Gebruik voor het beste resultaat ook de juiste thuisproducten op dagelijkse basis, vraag uw huidtherapeut om advies betreft producten voor rondom de ogen.
– Vermijdt de directe zon en de zonnebank gedurende het gehele behandelproces en bescherm uw (oog)huid te alle tijden een goede zonbescherming van minimaal SPF 30.
– Vermijdt tot 48 uur na de behandeling intensief sporten, sauna of hete douches, aangezien uw lichaam de warmte kwijt moet kunnen raken.
– Na de behandeling mag u in het behandelde gebied gedurende 2 weken geen enkele andere behandeling ondergaan zoals een gezichtsbehandeling. Je mag ook niet scrubben.
– Vermijd voor ten minste 7 dagen na de behandeling producten die zuren bevatten zoals salicylzuur of retinol in het behandelde gebied.
– Veranderd er iets in uw medicatiegebruik? Geef dit te allen tijde door aan de behandelend huidtherapeut. Bij bepaalde antibiotica soorten mag u absoluut niet behandeld worden. Ook zwangerschap of borstvoeding zijn belangrijke punten om aan te geven.
– Indien u een huidreactie niet vertrouwd, kunt u ten alle tijden één van de huidtherapeuten bereiken via onderstaand telefoonnummer, Instagram of e-mail (ook in het weekend).

Wilt u een afspraak maken? Dit kan telefonisch 070 – 200 59 62, per mail info@eliteskinclinic.nl of via de button rechtsonder.