Over ons

Mijn naam is Şeyda. Ik ben huidtherapeut en eigenaresse van Elite Skin Clinic. Inmiddels is Elite Skin Clinic al sinds april 2018 een groeiende kliniek.

Ik begon mijn carrière in 2007 met de opleiding verpleegkundige. Gedurende de opleiding werd mijn interesse voor huidverbetering steeds meer opgewekt. Na de verpleegkundige opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik gestart met de opleiding huidtherapie. Dit gaf mij zoveel meer mogelijkheden om door te leren en me meer te specialiseren. Wat me vooral aansprak was dat dit vakgebied op beide medisch en cosmetisch aspect werkt.

Ik sta voor eerlijk en goed advies en ik houd van uitdaging. Ik ben van mening dat je iemand het best kunt helpen met een breed behandelplan met een afwisseling van diverse behandelingen/apparatuur. Gelukkig is daar binnen onze kliniek alle ruimte voor.

Tot snel in de kliniek!


Het Team

rasina

Rasina – Huidtherapeute

Mijn naam is Rasina en ik werk sinds begin 2020 als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
Ik heb de opleiding Huidtherapie gevolgd aan De Haagse Hogeschool in Den Haag.
Mijn interesse in Huidtherapie ligt vooral bij de cosmetische behandelingen die wij in de kliniek uitvoeren. Bij ons in de kliniek kunnen niet alleen lichte maar ook de donkere huidtypes behandeld worden. Met de juiste zorg en aandacht in combinatie met gepaste behandelingen én producten, hoop ik samen met mijn klanten te werken aan een verbeterde, gezonde huid.

Ik hoop jullie snel te zien in de kliniek!


Britt – Huidtherapeute

Mijn naam is Britt en ik werk sinds 2018 als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
Elite Skin Clinic opende haar deuren in april 2018 en ik ben vrij kort daarna begonnen als huidtherapeut. Sinds die tijd heb ik een supermooie doorgroei kunnen ervaren binnen de kliniek, een mooie klantenkring kunnen opbouwen en veel nieuwe dingen mogen leren en toepassen. Ik ervaar zelf veel plezier in het behandelen van alle soorten huidskleuren waaronder ook de donkere huid en ik vind het leuk om ook voor moeilijkere casussen een mogelijk behandelplan te bedenken. Ik houd van open en eerlijkheid, dus dat zal ik ook altijd toepassen bij het behandelen van onze klanten.

Wie weet zie ik je snel in de kliniek!

britt van vliet foto

Esmer – Huidtherapeute

Mijn naam is Esmer en sinds januari 2019 werkzaam als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
De opleiding Huidtherapie heb ik gevolgd aan De Haagse Hogeschool in Den Haag. Nadat ik was afgestudeerd ben ik aan de slag gegaan als huid- en oedeemtherapeut in Leiden. Hierdoor beschik ik over de juiste kennis en ervaring om mijn cliënten de juiste zorg aan te bieden.

Mijn interesse en enthousiasme voor Huidtherapie is voortgekomen uit de veelzijdigheid van het beroep, de grote fascinatie voor de huid, het feit dat je echt iets voor iemand kan betekenen en resultaten kan behalen met passende behandelingen. Daarnaast is het mijn passie om voor en samen met mensen te werken. Ik ben van mening dat je door een nauwe samenwerking met de cliënt het beste resultaat kan behalen. Tevens is het beroep huidtherapie relatief jong en continue in ontwikkeling. Hierdoor kunnen wij onze clienten de meest geavanceerde behandelingen aanbieden op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en ontharen. Dit geeft mij de benodigde voldoening als huidtherapeut.

Tot snel in de kliniek!


Natalia – Receptioniste

Hi! Mijn naam is Natalia.
Ik werk als receptioniste bij Elite Skin Clinic. Wellicht heb je mij al voorbij zien komen in de kliniek. Naast mijn studie aan de Universiteit in Amsterdam werk ik 4 dagen per week bij Elite Skin Clinic. Op deze dagen sta ik voor jullie klaar om zowel telefonisch als persoonlijk al jullie vragen te beantwoorden wat betreft behandelingen of om afspraken in te plannen! 

Tot snel in de kliniek!


Natalia – Receptioniste

Hi! Mijn naam is Natalia.
Ik werk als receptioniste bij Elite Skin Clinic. Wellicht heb je mij al voorbij zien komen in de kliniek. Naast mijn studie aan de Universiteit in Amsterdam werk ik 4 dagen per week bij Elite Skin Clinic. Op deze dagen sta ik voor jullie klaar om zowel telefonisch als persoonlijk al jullie vragen te beantwoorden wat betreft behandelingen of om afspraken in te plannen! 

Tot snel in de kliniek!


Melissa – Huidtherapeute

Hi! Mijn naam is Melissa en ik werk sinds april 2021 als huidtherapeut bij Elite Skin Clinic.
Ik heb de opleiding Huidtherapie gevolgd aan De Haagse Hogeschool. 
Mijn interesse voor de huid is ontstaan om huidproblematiek te herstellen met als doel mensen weer prettig te laten voelen in hun eigen huid.
Het mooiste van mijn werk als huidtherapeut vind ik de samenwerking aangaan met mijn cliënt om samen tot het mooiste resultaat te komen. Iedere huid is uniek en behoeft een andere aanpak. Dat biedt mij veel uitdaging in het werk als huidtherapeut. Met de diversiteit aan behandelingen maakt het werken bij Elite Skin Clinic daarom extra leuk. Het opstellen van een behandelplan op maat en het streven naar een optimaal resultaat is hetgeen waar ik mijn plezier uit haal. Het geeft mij voldoening wanneer mensen weer gaan stralen wanneer de huid zichtbaar verbetert. 

Tot snel in de kliniek!


Ervaringen van onze klanten